Cultuurreizen Italië, Kookcursus in Italie Marche
Kunstreizen Italië, Kookcursus in Italie Marche
Terradarte, Kookschool met praktijkgerichte cursussen en kunstexcursies in Marche, Umbrië en Toscane, Cultuurreis, kookcursussen in Marche Italië, Kookcursus Italië, culturele vakantie Italië, groepsreis.
Een gedenkwaardige vakantie in Italië, koken en wijn proeven

Geniet van de Italiaanse cultuur in Italië ! Wij verzorgen cursussen in Midden-Italië, Marche, Umbrie en Toscane, vanuit prachtig landgoed met zwembad in Marche.

Enjoying Italian summer at the pool
Kookschool met praktijkgerichte cursussen in Italië.

Kookschool met praktijkgerichte cursussen in Italië.

KALENDER CURSUSSEN 2024
Sinds vorig jaar zijn we alleen begonnen met kookcursussen voor reeds gevormde groepen, van minimaal 4 deelnemers, in overeenstemming met de verzoeken van klanten. Ook hebben we besloten om twee data open te houden voor individuele deelnemers, één in het voorjaar en één in het najaar.

Price Range: Prices from 460€ to 1.250€ per week per person, all included.

Announcements of exhibitions in Italy. A small selection by Terra d'Arte.

Krijg de vaardigheden en het vertrouwen die u zullen helpen om recepten tot in de perfectie uit te voeren

samen koken, samen eten.

Je hoeft geen Masterchef te zijn om deel te nemen aan de les. Gedurende de dag laat een professionele kok u zien hoe u de geprogrammeerde maaltijd klaarmaakt. U kunt deelnemen door de chef-kok te helpen, onder zijn leiding te koken of gewoon te kijken en aantekeningen te maken. Het is aan jou. Als alles klaar is, ga je aan tafel zitten om samen met de chef alle gerechten te proeven.

samen koken, samen eten.

Een echte culinaire vakantie in de regio Marche, de beste manier om Midden-Italië te ontdekken!

Zin om lekker Italiaans te leren koken? Om te genieten van
het Bella Italia? Schrijf je dan nu in voor een weekcursus Italiaans koken of Rondleidingen in Midden-Italië met kooklessen! Groepjes van max 8 personen, prachtige accommodatie en persoonlijke, professionele begeleiding...

De chef neemt je mee naar zijn thuiskeuken om alles te leren van keukenopstelling en het kopen van de meest verse ingrediënten om onvergetelijke gerechten te maken.

Ennio Barbieri with Celebrity Gary Rhodes on UK tv

click here to see Ennio with UK tv star Gary Rhodes on the BBC program

Bekijk het weekprogramma van de Italiaanse kookcursus

Fundamental techniques. Fantastic food.

Fantastisch eten. In onze lessen leert de chef-kok achter de authentieke landelijke Italiaanse sfeer je hoe je het moet beheersen de grondbeginselen van koken. Meer informatie over het gebruik van keukengerei, het bereiden van basisingrediënten en de wetenschap erachter koken. Als goed eten, goede wijn en koken uw passies zijn, als een gastronomische vakantie is wat u zoekt, dan is onze Italiaanse kookcursus de oplossing voor jou.

Fantastic food and wines.

Summer in Italy.
Venere di Urbino.

VEen bezoek aan Urbino, Italië
Kook- en kunsttour in Marche Italië

Een bezoek aan Urbino, de ideale Renaissance-stad van Italië, met uw persoonlijk Italiaanse gids. Een Werelderfgoed dat opmerkelijk is vanwege zijn opmerkelijke geschiedenis erfenis van de onafhankelijke Renaissance-cultuur, vooral onder het patronaat van Federico da Montefeltro, hertog van Urbino van 1444 tot 1482.

cooking in Marche Italy.

Italiaanse kookschool Terradarte.net, Marche Italië
Kooklessen in de regio Marche

Met onze kooklessen kun je jezelf onderdompelen in de cultuur en levensstijl van Italië en leer authentieke Italiaanse gerechten koken in een informele en vriendelijke omgeving. Je leert de passie van de Italiaanse keuken en, belangrijker nog, hebben veel plezier en plezier het.

Speciale kookcursussen voor gezinnen, Fantastisch kindereten.

Tijdens het zomerseizoen organiseren we ook een speciale kookcursus voor gezinnen en kinderen

decorazione